Dakwerken Delcroix

Over ons

De geschiedenis van Dakwerken Delcroix

Met een geschiedenis die teruggaat tot in 1924 toen Jules Delcroix zijn zelfstandige fiets-/buizenhandel en zinkwerk activiteit opstartte, en verder evolueerde en werd uitgebouwd door zijn zoon Roger en kleinzoon Martin Delcroix tot het dakrenovatiebedrijf dat Delcroix op heden is, kan men in alle geval spreken van een gevestigde waarde in de streek.

 

Wij zijn actief in de grensstreek van Zuid-West-Vlaanderen, Henegouwen en Noord-Frankrijk, maar we volgen onze klanten ook buiten deze streek en voeren werken uit tot in het Gentse en de Belgische / Noord-Franse kuststreek.

 

Onze ploegen hebben elk hun specialisatie en meerwaarde en zetten zich elke dag in voor de klanten. De ploegen worden naargelang van het uit te voeren werk samengesteld. Het personeel beschikt over al het nodige materieel om uw dakwerken zo goed, efficïent en veilig mogelijk te voltooien. Naast al het noodzakelijke kleine materieel en voertuigen om alle ploegen uit te rusten, beschikken wij ook over de nodige eigen stellingen, alu ladderliften, een mobiele aluminium kraan van 32m en een hoogtewerker, typer Merlo Roto model 45.21, met een uitschuifbare arm van 21m met werkkooi die ons toelaat om ook op de minder gemakkelijk bereikbare plaastsen vlot en veilig toegang te hebben.

 

Dakwerken Delcroix voert hoofdzakelijk renovatiewerken uit, en dit zowel voor particuliere als industriële klanten. Elke klant, zowel voor een kleine herstelling als voor een grotere, grondige renovatie wordt bediend; maar evengoed staan wij ter beschikking voor architecten of klanten die een nieuwbouwproject met ons wensen te realiseren.

 

Gezien onze jarenlange ervaring en de nog steeds beschikbare premies, kunnen wij onze klanten ook adviseren met betrekking tot het verkrijgen van renovatie en isolatie-premies.

 

Contacteer ons indien u meer info wenst!

Vraag nu uw gratis offerte aan!

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.