Dakwerken Delcroix

Voor al uw dak- en renovatiewerken

DAKWERKEN DELCROIX, de puntjes op de 'i'

DAKWERKEN DELCROIX,

de puntjes op de 'i'

Wat doen we?

Dakwerken Delcroix helpt u reeds sinds generaties bij de volledige renovatie van uw dak of het plaatsen van uw nieuw dak;  maar wij voeren even goed kleine en grote herstellingswerken uit en we kijken ook voor het onderhoud of de ontmossing van daken en goten en voor de gepaste dakisolatie.

 

Wat wij nog meer doen?

Onze troeven

Gevestigde waarde
met een zeer goede reputatie

Wij zijn steeds bereid om u referenties door te geven van personen of firma’s die reeds met ons gewerkt hebben.

Technisch zeer goed
onderlegd personeel

Delcroix heeft al een lange geschiedenis en dit vertaalt zich naar een enorme ervaring binnen de firma. Ook geven wij onze werknemers steeds de mogelijkheid om zich bij te scholen en zich via gerichte opleidingen verder te specialiseren in het beroep van dakwerker.

Zeer flexibel
en klantgericht

Omdat wij meerdere ploegen en ook continu iemand op bureau ter beschikking hebben, zijn wij zeer bereikbaar voor onze klanten. Zo proberen wij steeds de soms niet evidente en dringende wensen te vervullen.

Sterke
'dienst na verkoop'

Wij zijn er niet enkel voor de grote werken, maar evengoed voor de kleinere herstellingen of bij het oplossen van eventuele problemen nadien.

Goede relaties
met de leveranciers

Ook met onze leveranciers streven wij goede en lange termijn relaties na, om zo onze klanten te kunnen laten genieten van de goede service die wij krijgen van onze leveranciers.

Stabiel en financieel
gezond bedrijf

Op het eerste gezicht misschien minder belangrijk voor de klant, maar in het kader van de 10 jarige aansprakelijkheid van de aannemer, is het steeds een geruststelling voor onze klanten dat ze zaken doen met een sterk en goed geleid bedrijf dat niet alleen tijdens de duur van de werken maar ook binnen vele jaren er nog steeds voor hen zal zijn!

Vraag nu uw gratis offerte aan!

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.